Om os

Hvad er TryggeByer?

 

TryggeByer er et rådgivningsfirma, der er specialiseret i situationel forebyggelse af kriminalitet og utryghed. Firmaet ejes og drives af Karsten Nielsen og Nanna Gabrielsen.

Karsten Nielsen

Karsten har en baggrund som efterforsker ved politiet. Fra 1997 arbejdede han med kriminalpræventiv miljøplanlægning i Det Kriminalpræventive Råd - i perioden 2010-2014 som projektleder for projektet ”Tryghed og mindre kriminalitet via byplanlægning”. Karsten har siddet med i et utal af nationale og internationale arbejdsgrupper for udfærdigelse af rådgivningsmaterialer til blandt andet byplanlæggere. Desuden står han bag mange af Det Kriminalpræventive Råds publikationer, for eksempel om tryghedsvandringer, hærværk, ulovlig graffiti, trygge boligområder samt kriminalpræventiv boligprojektering og byplanlægning.

Nanna Gabrielsen

Nanna er uddannet sociolog med speciale i kriminologi. Hun har flere års kommunal erfaring som kriminalpræventiv konsulent i Fredensborg Kommune. Nanna er uddannet projekt- og procesleder og har stået i spidsen for flere store projekter, blandt andet for Det Kriminalpræventive Råd. Hun har planlagt og gennemført et hav af både store og små processer med mange forskellige deltagere. For eksempel har hun stået i spidsen for værdiimplementeringsprocesser, strategiudvikling og projektudvikling.

 

 

Copyright © All Rights Reserved