Visuel inspektion

En visuel inspektion er en grundig analyse af et konkret fysisk område

Vi tilbyder visuelle inspektioner af hele byområder, bydele, byrum, boligområder, industriområder mm. Under en visuel inspektion ser vi på fysiske forhold, som fremmer henholdsvis kriminalitet og utryghed, og giver vores bud på, hvad der kan være med til at øge trygheden og reducere eventuel kriminalitet.

 

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete lokalitet og forankrer vores analyse i dokumenteret viden om, hvad der virker i situationer på lignende steder. Vi præsenterer resultatet af vores analyse mundtligt eller i en letlæselig og handlingsorienteret rapport.

 

Eksempler på visuelle inspektioner:

 

  • Vi bliver kontaktet af et bestyrelsesmedlem fra en andelsboligforening, fordi foreningens beboere føler sig utrygge, når de færdes i boligområdet. Vi taler med bestyrelsen og med udvalgte beboere og foretager en visuel inspektion af området. Vi skriver en rapport med anbefalinger til, hvad andelsforeningen og beboerne kan gøre for at øge trygheden.

 

  • Vi bliver kontaktet af en kommune, der har problemer med hærværk og graffiti i et afgrænset byområde. Vi foretager en visuel inspektion af området og kommer med anbefalinger til, hvad kommunen og områdets beboere og forretningsdrivende kan gøre for at forebygge hærværk og graffiti.

 

  • Vi bliver kontaktet af en grundejerforening, som er plaget af gentagne indbrud. Vi foretager en visuel inspektion af hele området og kommer med anbefalinger til, hvad grundejerforeningen og den enkelte grundejer kan gøre for at forebygge indbrud.

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved